Jansen, Keurslager

Vertrouwde kwaliteit voor een eerlijke prijs

Ons rundvlees is afkomstig van vaste leveranciers; boeren en bedrijven, waarmee wij al jaren contact hebben. Dat resulteert in een vertrouwd product. Neem nu onze biefstukken: die zijn constant van kwaliteit, mooi van structuur en kleur. En bovendien bijzonder sappig van smaak. Wij hebben ook Dry aged vlees. Dry Aged vlees wordt, net als vroeger, eerst enkele weken gerijpt. Het vlees krijgt de tijd om tot rust te komen, wat een betere smaak tot gevolg heeft. Dry vlees komt van koeien van het Blonde d'Aquitane-ras. Deze koeien zijn gehouden, gemest en geslacht volgens de normen van de Keten Duurzaam Rundvlees. Kijk voor meer informatie over Dry Aged vlees op: http://www.aged-beef.nl

De perfecte biefstuk bakt u zelf

Voor een goede biefstuk hoeft u dus niet naar een restaurant, die bakt u zelf. Met onderstaande tips kan het niet misgaan.

  • Het is belangrijk dat het vlees op kamertemperatuur is. Haal het tijdig uit de koelkast.
  • Het vlees kan in de pan als het schuim van de boter is weggetrokken.
  • Snel dichtschroeien en de zaak in beweging houden is belangrijk.
  • Een biefstuk van 2 cm dik is na 1 minuut bakken per kant nog bijna rauw, na 3-4 minuten per kant is hij doorbakken.
  • Bestrooi het vlees pas na het bakken met zout
  • Op www.keurslager.nl vindt u de lekkerste biefstukrecepten.

Bestel hier online:

Eet smakelijk!

Jansen, Keurslager

Euterpeplein 48a
3816NR Amersfoort
0334726329
0334779554

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten