BBQ IS BOOMING

Dat geldt zeker voor de afgelopen jaren en zal dit jaar verder doortrekken. Experimenteren op de BBQ wordt steeds gekker en wilder. Er bestaan tegenwoordig BBQ kookclubs en BBQ groepen op social media waar echte liefhebbers elkaar het BBQ-schort van het lijf vragen en volop tips en tools delen. Er worden nieuwe culinaire smaken ontdekt en bereidingstechnieken ontwikkeld. Ook de minder ervaren barbecuer die geproefd heeft van het wat exclusievere barbecueën, krijgt de smaak te pakken en probeert her en der eens onbekende vleesdelen- en soorten.

Groot vlees

BBQ

» Buikspek
» Cote de boeuf
» Entrecote
» Entrecote steak
» Hele kip
» Herman den Blijker steak
» Lamsbout
» Lamsrack
» Ossenhaas
» Picanhasteak

» Procureur
» Pulled Pork voorgegaard
» Ribeye (gekruid met whiskey)
» Ribeye steak
» Rosbief
» Shortribs
» Spareribs
» Tournedos
» Varkensrib met been

Jansen, Keurslager

Euterpeplein 48a
3816NR Amersfoort
0334726329
0334779554

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:15
dinsdag 08:30 - 18:15
woensdag 08:30 - 18:15
donderdag 08:30 - 18:15
vrijdag 08:00 - 18:15
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten